AD INFINITUM

AD INFINITUM

Anotace: Mr. R.L.

Je to beznadějné,
možná k smíchu,
snad i k pláči.
Přestávám racionálně uvažovat.
A nikdy to nepochopím,
třebaže se tisíckrát spálím.
Chci to znovu prožít,
ještě jednou pocítit.

Jsi jeden z mnoha – a kdo není?.
Tak výstřední a neobyčejně přitažlivý.
Jsem z tebe nervózní,
to se často nestává.
Zase mě dohnal stav zamilovanosti.

Mnohokrát mi ještě zlomí srdce
a můžu být na sebe sebevíc tvrdá,
ale jen stěží ovládnu rozum,
už není cesty zpět.
Kdo ví?. – co je správné, nebo špatné.
Láska prostě je
a nikdo se jí neubrání.
Ad infinitum …
Autor PIPSQUEAK, 28.08.2018
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Kapka, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) tak to prostě je, na světě... Doslova i obrazně.

29.08.2018 00:15:56 | ARTeFakty X. Múzy

*;)

29.08.2018 18:59:42 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí