Zrkadlo

Zrkadlo

Môžeš mi povedať,
čo sa stalo?
Že tu nikto a nič neostalo.
Môžeš mi povedať,
prečo ste odišli?
Keď len nedávno si prišli.
Kládli ste mi otázky,
prečo nejdem s vami,
prečo musím ostať akoby s okovami.
Nie je to tým že som musel ostať,
nie je to len vami.
Je to svetom, kde špina nevie spať
a tajomstvá už nie sú len medzi nami.
Jednoducho som jedného dňa
porozumel všetkému,
porozumel som zemi, peklu a nebu.
Stále sa ma pýtate prečo som musel ostať,
nikto z vás sa ma nevedel zastať.
Prečo som nešiel s vami,
má byť len medzi nami.
No i tak je to zložité.
Pozrel som do zrkadla a rozhodol sa ostať,
so všetkým tým divadlom na dobro prestať.
Nechcem už ďalej takto žiť,
len vaše špinavé nohy myť.
Pochopil som o čo tu ide.
Že na pomoc mi nikto už nepríde.
Pozerám sa do zrkadla
s otázkami.
Či je niekto dobrý medzi vami?
Rozhodujem sa či ísť,
je tu nová cesta,
nová šanca žiť.
Pozrel som sa do zrkadla
a rozhodol som sa ostať.
Nie je to cesta pre mňa,
najprv sa musím prebudiť zo sna.

Autor SamuelLeumas, 31.08.2018
Přečteno 326x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sú anieli vuokol Těbe, ktorí Ťa chráni a stráži Tvoje bezpečie.... Nikto a nič nemuože byť proti Tebe, ak vo Tvojom stredu žár Božej Lásky prúdi ako rieka živúciho žitia :)

12.11.2018 16:09:19 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí