LoColectiv

LoColectiv

Anotace: Chill

Kdo si počká, ten se dočká

A když to moc chceš,

Tak to před tebou utíká.

To se říká, nic ti nevyčítám,

Budeš mít to album

A v puse jeho dicka,

pojď!

 

Na prvním místě rodina, přátelstvì,

Znáš to,

Možná o tom hezky zpíváš,

Taky, dávno nemáš to.

 

Prodal si mě,

Tupá smážko,

Co jsme si, to jsme si,

Klidně smáž to.

 

Prodal si mě,

Tupá smážko,

Tak moc si to chtěl

A teďka máš to.

Autor Andakar, 01.09.2018
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí