Nebudem tu viacej stáť

Nebudem tu viacej stáť

Byť neustále za hlupáka
má už nebaví.
Vždy na mňa niekto huláka,
len pre niekoho zábavy.

Táto hra je hnusná fraška,
všetci to dobre viete.
Škodiaca viac ako igelitová taška,
prírode.

Tak prečo s tým neprestanete
a nepoviete pravdu?
Prečo sa radšej odmlčíte?
Ako mať odvahu.

Nebudem tu viacej stať
A prizerať sa ako má ničíte
Všetku vinu na mňa hádzať
Bez vašich výčitiek

Tak prečo mi ubližujete?
Keď je zo mňa troska
Keď má už nepotrebujete
Tak načo zľutovať sa troška?

Nie, už viackrát nie!
Za mňa za moje prežitie.
Už toho mám dosť,
všetku tú vašu zlosť
si vybiť na mne už nemôžete.

Nebudem tu viacej stáť
a prizerať sa ako to ničíte.
Všetko to raz snáď
pominie, poľa mňa určite.

Ak som vám ľahostajný.
Prečo mi pokoj nedáte?
Ak som pre vás nič.
Prečo sa ma bojíte?
Pretože vidíte toho silného ducha vo mne,
ktorý silnie každým dňom
a ja už nie som na dne.
Pretože som sa našiel v ňom,
v tom duchovi silnom.

Tak nebudem tu viacej stá a len na vás pozerať.
Už mám viacej skúsenosti.
Nebojím sa porezať
vo dne v noci.
Budem žiť
a všetky zlé spomienky sa snažiť zničiť.
Autor SamuelLeumas, 01.09.2018
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí