zuby jsou previt je to pravda ale když vam s tim nikdo nic nedela

zuby jsou previt je to pravda ale když vam s tim nikdo nic nedela

Anotace: Nálada pár dní už neni dobrá mám bolavy zub nejsem o.k...máte v něm zánět vyčistim vám ho slychavam ...

Nálada pár dní už neni dobrá mám bolavy zub nejsem o.k...máte v něm zánět vyčistim vám ho slychavam stále už je mi na mdlo...další mi vypadl měl zánět taky ve vedlejším už mám tlaky..myvala jsem zuby ze škatulky stačilo pár návštěv a jsem na prášky..zuby odchází nikdo to neřeší proč a na co falešných je dost takže bez řečí...
snad už najdu zubaře co pomůže nebo za chvíli výletim z kůže
Autor kikin87, 06.09.2018
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Soucítím. A jako odlehčení černý humor. Můj dobrý známý, starý pán, říká, že je úplně zdravý. Co bylo nezdravé, tak prý už odpadlo! :-)Nedávno přišel o nohu, bohužel. :-( Oceňuji, jak statečně se k tomu staví; sám nevím, jestli bych to psychicky tak dobře zvládal jako on.

06.09.2018 15:12:35 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí