Kniha v kapce

Kniha v kapce

Anotace: Zastavení na mole se smutkem na srdci.

 

Poezie v kapkách stékající po líci
Každá kapka by knihu zaplnila
Příběhem jež v sobě skrývá

Tolik křivd a pravd
Toliko nadějí splachnutých
a utonulých uvnitř duše
Toliko nenaplňené lásky
V zahradě letmé krásy

Číst ty řádky
Procítit emoce
A žal
Vzkřísit ve hmotné
Subjekty

 

Se slavnostmi vína

V moku 

Roztříštění

Utopit

A spláchnout potokem z duše ven

Autor MiMiKa, 08.09.2018
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí