Zázrak

Zázrak

Anotace: Obyčejný popis neobyčejného zážitku

Do sálu co není taneční
Přichází lidé skuteční
Ať věříš, či ne na zázraky,
Tak róby bílé nebo khaki
Jim pomáhají žít

Na židli co není barová
Se nový život neschová
Tam pláč nepatří Bolesti,
Tam přivede Tě ke Štěstí,
Když uslyšíš ho znít

První koktejl, co bez sklenky piješ
Podává barman - jen díky němu žiješ
Podává s láskou co nemá hranic
Jiného hosta nechtěl by za nic
Když jen dává ti pít.
Autor Tlachapoud, 10.09.2018
Přečteno 518x
Tipy 12
Poslední tipující: grázlík, Leri, M.A.Rek, Frr, jitoush, Jort, Dreamy, hanele m., Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolesti odejdou, nezbude památka,
Střepy se obrousí jak valoun dohladka.

21.09.2018 21:46:31 | Tlachapoud

V kuse skla zpravidla z neřesti,
nechá se kus zbytkové bolesti...

21.09.2018 21:17:29 | Leri

Zázraku zrození ST

10.09.2018 08:27:44 | Kapka

Děkuju. Je to moje první zveřejněná, takže to potěší o to víc.

10.09.2018 11:47:24 | Tlachapoud

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí