Zasetí snů

Zasetí snů

Anotace: V meditaci zaseté semínka.

 

V láskyplném senzórickém splynutí
U laguny dvou labutí
Na břehu
Březích poznání
Lačná plynutí
Vzpomínek

Doteky myšlenekd
Oči zavřené
Nitro otevřené

Bílý chrámový pantheon
Dlouhé francouzská okna
rajské zahrady Niterností
Zaseté sémě snů
Jedním nádechem

Ve dne je zalévat
V noci o nic snít
A ve slunci je žít

S číší lásky ve dlaních

 

Autor MiMiKa, 16.09.2018
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí