Čechy krásné, Čechy mé v roce 2018

Čechy krásné, Čechy mé v roce 2018

Anotace: Krátké zamyšlení nad posledními trendy a událostmi u nás, v české republice

Čechy krásné, Čechy mé v roce 2018 

 

Všude kolem politika, penize a vraždy 

Dneska díky internetu, proslaví se každý 

Staci se natočit, s hovnem na internet 

A virální jůtuber, bude z tebe hned .

Vyfotit se na insta, psi filtr.. To vázně? 

Poslanci ve sněmovně, měli by uklidnit své vášně 

Facebook je pro pedofily jako aliexpress

Vyber si co chceš.. A máš to doma ještě dnes. 

Dvanáctka na twitteru brečí, jak je život bad. 

Kdyby nechovala se jak kráva, nebyla by dneska sad 

Nadáváme na náš, krásný stát 

A českou vlajku vytáhneme, jen když jde Jarda na led hrát

Trendy sem a trendy tam.. 

Všude kolem sprostá slova a agrese.. Už oči neotvírám

Už nesleduju co se děje kolem nás 

Vždyť ty úžasné média se jen snaží, aby jsme se pořád měli jen kvůli čeho strachy třást 

Každý den, nová nevyléčitelná nemoc.. 

Terorismus a politické boje o moc.. 

Že Babiš krade.. A ostatní jako ne? 

Možná ještě vic.. Jen se o tom neví 

A pak se jen v mercedesech blbě tlemí.. 

Podpora, sociálka a evropský dotace 

Voliči KSČM, prý nemají na matrace 

Důchodci v kauflandu, všichni to řeší 

Důležitý věci se odkladaj.. Proč? 

PROTOŽE JSME ČEŠI! 

Autor Mír v duši, 17.09.2018
Přečteno 507x
Tipy 7
Poslední tipující: breberkar, AngelLia31, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co naděláš? Myslím, že byly doby ještě horší. Pro mír v duši - dívám se jak Čechám sluší řeky, hory, údolí a šumné bory... :-)

17.09.2018 08:38:05 | Kapka

velmi se Ti to povedlo a máš pravdu..
Ale zrovna dnes mi můj muž řekl, že můj lid, k němuž patřím, je lidem, kterému je prej mnohymi nadržováno... :(
Mno, pak se mi omlouva...

17.09.2018 01:01:13 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Toť Manifest nové doby!
Ku... sem, ku... tam...
Odkuď já ty slova znám!?
Be e e e é :-))

17.09.2018 01:00:49 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí