Jáma

Jáma

Anotace: Jáma plná žalu

Sbírka: ROK a ani o KROK

Vidím
Věřím
Letím

... rána....bolest

Padám
Ležím
Umírám?

... kulka v třinácté komnatě srdce ...

Nabil jsi
Zamířil
Vystřelil
... sakra, to bolí ...

Ležím
Krvácím
Umírám?

... ty jako anděl a zbraň vedle Tebe v dlaních ďábla ...

Líbáš ho
Objímáš
Miluješ

... a ďábel se jen usmívá a podtrhává koberec na kterém stojím ...

A já padám
Padám do propasti
Lži, hanby, zrady

Padám
Letím
Dopadám
Ticho
Chlad
Strach
Ležím
Dýchám
Nevidím

... rozplývám se ve slastném žalu a ta bolest, co cítím mi naznačuje, že žiju...
Neumřela
Autor Marieta, 18.09.2018
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Bartika, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí