Staře, ne nově

Staře, ne nově

Anotace: 2018

Doznívá život
Tak plynule
jako kape voda z kohoutku
Na poutka ručník pověsit
a šaty do komínku
Ne, nebyl jsem za loutku
a díky za vzpomínku

Ve stopatrové věži jiní
zachránili princezny
a spousta milých stala se
černokněžníky
Jakoby pohár byl bezedný
a přitom padal ze stolu
Snad jsem to neříkal..
Díky za díky

Co láska poháněla
raketovými motory
Vesmír ukusoval s manýry krále
Jsem pouhý člověk
Snad kterýsi bůh určí mi otvory
Nečekaný kvalifikant
vbíhá
do finále

Staře, ne nově.
Autor Now, 23.09.2018
Přečteno 209x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí