Nyní

Nyní

Anotace: 2018

Na ostrově Moai
země se chvěje
pár slůvek něhy šeptám
potají
Tobě a bez naděje.

Divoké pláně
zlý zvíře ovládá
radosti léta jsem rozdal vráně
Batohy smutku nandané
na záda.

Není co říci ve chvíli zármutku
Snad co poradí ti
křik dítěte poprvé zklamaného
ve smutku skrytá něho.

Na ostrově mon ami
můj příteli poprvé umíráme
ač bolest je teprve před námi
v očích ji dávno známe.
Autor Now, 24.09.2018
Přečteno 274x
Tipy 7
Poslední tipující: M.A.Rek, Anděl, Frr, Tlachapoud
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná....ST...

04.05.2020 21:38:48 | Jaruška

První sloka velmi dobrá, poslední sloka úžasná.

24.09.2018 06:13:33 | Tlachapoud

Díky za příjemné přivítání.

25.09.2018 00:30:24 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí