Deepwater Moldau

Deepwater Moldau

Anotace: 2018

Ekonomika roste
a my pod mostem zpíváme písně
u zmrzlých barelů
Tak nalej rum

Zvolili v referendu
že válkou posílíš mír
Včera jsme nenašli Jendu
Tož rozkroj sýr

Prezident straší ve věži
pokojně plyne řeka
Dnes už bych včerejšek nepřežil
zbyli jsme tři
a jedna deka
Autor Now, 25.09.2018
Přečteno 202x
Tipy 4
Poslední tipující: vojtěška, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí