Novela zákona schválnosti

Novela zákona schválnosti

Anotace: Zákon schválnosti umí spolehlivě zámávat s životem jednoho každého z nás...

V rozsáhlé spleti všech silnic a dálnic
pročítám novelu zákona schválnosti
sál, hosti, děti, řev, rvačka a dál nic
všichni šli do kelu... přesto nás dál hostí

zapadlé město se zablýská v dálce
oblaka plují a maso jde od kosti
to je mi radosti... pruh na obálce
držte mi palce... ať vesmír mi odpustí

voda je studená... vypustím vanu
počkej až vstanu... tak s patřičnou drzostí
všechny vás vyhostím... ven... do průvanu
na krku lano... každý kdo se nepostí

viní mne z vraždy, když někdo je raněn
neplatím daně... bez projevu lítosti
naštěstí vím co s tím... nabijte zbraně
všichni hrrr na ně!!

jsou tu... Vaše Výsosti

Autor Manni3, 26.09.2018
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí