Někdy, někomu a jen občas...

Někdy, někomu a jen občas...

Anotace: ...

Někdy je lehčí říct sbohem,
místo toho abys čelil strachu.
Někdy je lehčí zalhat,
než-li říct pravdu.
Někomu je láska víc,
než pozlátko krásy.
Někdo místo upřímnosti,
radši sklenku dá si.
Občas život ukáže víc cest
a dělá tak rozhodnutí težší.
Občas dá cestu jednu
a někdy se v kruhu bloudí.
Můžeš obelhat blízké i cizí,
ale nikdy nemůžeš lhát sobě.
Ty víš pravdu a jen na tobě je,
jestli vyjde najevo, nebo zmizí...
Autor AngelLia31, 07.10.2018
Přečteno 271x
Tipy 10
Poslední tipující: jvacl, Frr, KeepTheFlameBurning, Semisek 48, Jean-Paul Simon, Jan Urban, Jeněcovevzduchukrásného, TJD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můžeš obelhat blízké i cizí,
ale nikdy nemůžeš lhát sobě.
Ty víš pravdu a jen na tobě je,
jestli vyjde najevo, nebo zmizí...

Tohle se mne líbí, přesně to jsem potřeboval slyšet, abych teď věděl, co dělat dál... :)

09.10.2018 21:19:47 | TJD

Jsem ráda, že to pomohlo v rozhodování :))

09.10.2018 22:36:52 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí