Víš pro ten pocit

Víš pro ten pocit

Anotace: Underground 2014

.
..
Mezi Carpe diem a Genius loci
Už vystačím s tím že žijem
Víš pro ten pocit

Zas ulicí nad ránem
a recituji Halase
Tuš jednou nevstanem
Saj dokud něžná jsem

Mám víru v mnoho pocitů
a pocity víry
Otáčím kniplem v kokpitu
a v podlaze jsou díry

Zasmrádlými obchoďáky
pubertální smích
Spřádáme myšlenky s oblaky
O křik nás obrali na daních

Znal jsem to místo a cesty
kolem
žaláře a prodejnosti
Tváře od smůly
Krásná jsi
Krásný jsem

mezi popadanými mosty
Autor Now, 10.10.2018
Přečteno 200x
Tipy 5
Poslední tipující: Dreamy, Lajtwing, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..je to k zloSTi, že občas padají (?)
Očividně, někdy i potají...
MoSTy (v nás).

10.10.2018 09:47:27 | ARTeFakty X. Múzy

Jakoby spíš rezivěly.
A je zarážející jak současné málo stačí k tomu, aby ničilo minulé hodně. Pro útěchu:
I naopak to funguje..
Zřejmě to patří k sinusoidě dějin i vztahů.
Díky.

13.10.2018 19:28:59 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí