Sluneční splynutí

Sluneční splynutí

Anotace: Mystické cvičení těla a mysli nad lagunou pritomne asany jednoty vesmírné duše.

 

Hlas básníka,

rozehřeje lístečky,

vnitřních pramenů srdce,

 

Tělo a mysl odevzdá Víře,

vyšší moci jež jej přesahuje,

 

Dlaně spojí v úrovni srdce,

energie proudí do vesmíru,

 

Kořeny mysli obrátí azuru nebe,

slunce záblesky na duhovce,

 

oáza pocitku zaplaví mozek,

na úpatí nebeského klidu,

 

spontánní iluminace,

lesk osvícení,

 

Návrat na břeh,

v mírové pozici lotosoveho bojovníka,

 

vypoví o této zkušenosti,

v lásce k bytostem,

jež nás přesahují.

 

 

Autor Happyyz, 11.10.2018
Přečteno 224x
Tipy 2
Poslední tipující: MiMiKa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí