zuby

zuby

Anotace: dadadadada

psaní básní si zuby

s dásní nečistí

zasní se asi

tak na dva tři nepochopený výrazy

a taky významy uvedený výše

spíše

kde kdo si píše verše

psaní

básní k čemu to je

zuby

s dásní ke kousání

zasní se asi

jasně při psaní tak na dva tři

životy

který žije vedle sebe taky díky 

pohnutým okolnostem

 

k čemu to je psaní básní

ke kousání

zuby

s dásní mohou se dosti rozbolet

Autor radexk, 23.10.2018
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí