Úsmev mojích chvíľ

Úsmev mojích chvíľ

Anotace: Báseň o narodení,šťastnej chvíli života.

Hľa,mať moja
nový život
zrodil sa
malé chlápča
blonďavé
na ľudský svet
vstupilo
chvíľa to najkrajšia
veď mrňavé stvorenie
života svojho
v tejto chvíli začalo.

Úsmev radostný
na tváre malo
od prvem chvíli
svojho zrodenia
pohľad šťastný
svetu ukázalo
chvíľa to bola radostná.

Aké bolo to zvláštne
vidieť všetko prvýkrát
boc miesto nebolo to známe
zvyknem si snaď.

Hľa,mať moja
zvýtaj sa
zo synom svojím
srdečne pozdravujem ťa
a úsmevom ťa obdarím.

Nový začiatok
pre mňa nasta!
v temto chvíli
novou cestou života
som kráčal
okamih to pre mňa
zvláštny.
Autor Anjel z ríše nebeskej, 29.10.2018
Přečteno 245x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Ziny, IronDodo, Rbb
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach to je prekrásne...

29.10.2018 15:26:33 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Ďakujem.Vložil som do toho svojé celé srdce.

29.10.2018 15:33:31 | Anjel z ríše nebeskej

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí