Táhnu a táhnu

Táhnu a táhnu

Anotace: Snažím se, víc zatím nedokáži... Avšak i to se počítá, ne? :)

Sbírka: Sonety osamělce

Do hluboké studánky já ukryl svoje štěstí,

nyní se jej snažím vytáhnout na světlo,

aby má duše nepropadla v peklo,

a já životem prošel se zaťatou pěstí…

 

Táhnu a táhnu vzhůru svoje štěstí,

těžká dřina jest to, v pažích mne změklo,

táhnu a táhnu zpátky zář na světlo,

a budu zas kluk veselý plný ctností…

 

Už jej vidím, už na něho hledím,

táhnu a táhnu obrovskou silou,

těším se, mám pro něho úkoly…

 

Už jej vidím, už na něho hledím,

táhnu a táhnu silou zbylou,

abych jej vytáhl udělám cokoli!

Autor TJD, 02.11.2018
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: AngelLia31
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí