Kroky stínem

Kroky stínem

Anotace: Cesta mojím životom v tieni zabudnutia.

Ve svém stínu
kráčím
již spousta
zdlouhavých let
své myšlenky
ve své mysle zmáčím
takový je můj svět.

Mé kroky mě vedou
i když to není snadné
a chvíle mé plynou
do míst,které
jsou vzdálené.

Občas pocit mám,
že žiju sto let
někdy cítim se sám
jen já a můj svět.

Ve stínu mém
duše má splyne
zmím stínem
kráčí i má duše.

Můj svět
v nem zdílim
svou chvíli
do vzpomínek
své příběhy skryjí.

Ve svém stínu
bloudím
je to moje prokletí
svým pohledem hledím.

Jen já a můj stín
mím životem procházime
já vím
stékají mi po obličeje
slzy moje.
Autor Anjel z ríše nebeskej, 02.11.2018
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí