Vítr

Vítr

Anotace:         Večer má dlouhý plášť,

       

Večer má dlouhý plášť,
milence do něj schová.
Zkusím čas trochu zmást
a hledám vhodná slova.
 
Věřím, že bude líp,
leč vše dlouho trvá.
Víno už nechci pít,
příliš pravdy schová.
 
Od západu fouká,
popíjím horký čaj.
Vítr skučí, zoufá,
mění se v jinotaj.
 
Hvězdy nám netančí
spí, není je vidno,
pozlátko poztrácí 
a měsíci je stydno.
 
Jen foukej větře, fič,
otrhej šaty mé,
ať sou ty cáry pryč.
Nastavím čelo své.
 
Foukej větře do listí,
orvi mě jako strom,
orvi mé maso z kostí,
zasloužím si jen hrom.
 
Autor milda0043, 02.11.2018
Přečteno 215x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí