Nedávat, brát

Nedávat, brát

Nenech mě spočinout
v náruči zoufalství
nenech mě ovinout
rukama zla
všichni co zahynou
nikdy se nevrací
s ránem se rozplynou
tak nebuď zlá.

Možná jsme souzeni
za naši představu
do doby vplozeni
nesmět se ptát
do vody hozeni
polykat Vltavu
předsudky topeni
nesmět se smát.

Marnosti snažení
vítězství času
do světa vtaženi
kde lze se jen bát
nebudem blažení
hledajíc spásu
duševně smaženi
nedávat, brát.
Autor Ďábel sám, 06.11.2018
Přečteno 237x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, IronDodo, Kapka, ARTeFakty X. Múzy, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí