Zkratky

Zkratky

Sprovozen ze světa
uhaslá kometa
jaro co bez květů
oběhlo planetu.

Jak růže bez vůně
život teď posmutněl
barevnost v rozpacích
ukryta v oblacích.

Déšť jako zrození
život je plození
lásky co v plamenu
hasí se v pramenu.

Závrať co zacloumá
duše co zabloumá
usnutí v dojetí
život je po smrti.
Autor Ďábel sám, 07.11.2018
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí