Zámky a podzámčí

Zámky a podzámčí

Anotace: A tak byly oba světy zamřížované. E.F. Burian, Mutter

Za mřížemi. Malý svět,
nedotčený během let.
Malé okno, hlídač, strach,
deka, pavouk, moucha, prach.

Před mřížemi? Je tu čas.
Jenže málo. Tlačí nás
celý svět , šéf, zpoždění,
dům, děti a bloudění.

V chládku. Sedí. Nesmí ven.
Má jen celu a svůj sen,
pro který ho zavřeli,
že to tenkrát přestřelil.

Svatej klid... Jen čtyři stěny,
říká si ten před mřížemi.
Aspoň chvíli. Týden, rok...
Zavřít. A ven ani krok.
Autor SimonaKarlova, 08.11.2018
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí