S dírou v botě

S dírou v botě

***

Potkaly se čtyři myši
co to slyší, co to slyší
že se lidi milovali
ve svém lůžku lásku psali


Cvrlikali drobní vrabci
na vztahy jsme často krátcí
hopkat lehce po životě
radovat se s dírou v botě


Potkaly se chytré žabky
ve vodě si kreslí řádky
krouží tvary ve studánce
najdi cestu ke své lásce

***

Autor Šípková Růženka, 09.11.2018
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Amonasr, IronDodo, zdenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí