V Krkonoších

V Krkonoších

Anotace: Dvanáctka Krakonoš spláchla neúspěch.


V Krkonoších houbaří,
moc se mu však nedaří,
plahočí se po stráni,
jenom srnky zahání.

Nikde bedla, hříbeček,
moc smutný je dědeček,
marně dál se trmácí,
les má z něho legraci.

Krakonoš mu nepřeje,
proto rázně zakleje,
nech si houby, protivo,
já si zajdu na pivo.

Autor Psavec, 09.11.2018
Přečteno 224x
Tipy 6
Poslední tipující: Koala, Květka Š., snupicek, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ať si dá kyselo a borůvkový knedlíky. Obojí tam dělaj skvělý...

12.09.2023 10:48:35 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí