Černý život

Černý život

Anotace: Pár vět při dlouhém večeru

22 let na krku myslel sis že už to všechno zmizí ? Nezavřel sem před temnotou oči a své pocity s tím kdo porozumí sdílím. Právě odklepla půlnoc nejde spát po tváři kane slza, ten odporný třes rukou nenávist k lidem nemůžeš zapudit čím si a čím si býval. Jak tohle mám zastavit zkusil sem už všechno.Nebereš mě vážně vždyť je na světě krásně.Tohle kdo řekl musel být fakt blázen.Vezmi si mé boty projdi místa co jsem viděl lidi co jsem poznal pak zapadne mozaika a budeš konečně chápat. Lásko nebýt tebe věř že už tady nejsem dýchám jen pro tebe a proto tak daleko šel jsem. Jsi jediná co mi na světě zbylo život začal i umírá s tebou moje sladká vílo. Opět jsem narazil na chladný dno tak vzchop se zastav ten pocit. Země se otvírá plameny šlehají k nám bože pálí to.Kde si když tě právě teď potřebuju jen ty můžeš zmírnit tu bolest.Uleháš do postele s flaškou v ruce a modlíš se za lepší zítřek.
Autor Táta, 10.11.2018
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí