Bác, jéje, haf

Bác, jéje, haf

Anotace: Dcerce..

.

U hřbitova většinou slunečno
Důležitost věty kterou jsme nedořekli
Voda chladná a kaly co do vody tekly
odtečou

Mráz u rybníka
Jak přečkat jedinou noc
povinnou
vůči vzdoru
Slz nikdo se nedotýká
a tebe bolí strach

Bác, jéje, haf
Pády překvapení a jediná řeč
Pojď řeko blíž a poklidně teč
Jak čekám já dlíme spolu
Nekoukej dolů
na dně je dav

Moře je s dneškem podivné
Hodíme kamenem
kámen se ohlédne
Lehneme do vln a necítíme to
Bolest je schovaná v oku ryb
na jedné z tolika vln
přesná jak slunce
podáváš ruce
a mě si s tebou pletou
Pro tebe budu žít
Autor Now, 15.11.2018
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, jondys, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí