Nabíhající zpoždění vlaku

Nabíhající zpoždění vlaku

Anotace: Neplánované čekání na kolejnicích před Prahou tři sebevraždy na jedné koleji po pár kilácích. Potřebuju se z toho vypsat.

 

Opět

při mé občasné cestě vlakem

vzal si život člověk

Je to smutné

když prohlížím okolo

je nás moc

to jo

Ale proč?

 

Je drsné jak lehké je se života vzdát

Proč si radši něco nepřát?  

Skočit pod vlak

To není řešení

 

Jsme životem tak vyprahlí

Že hledáme jednoduchá řešení

Co je tomu příčina?

Systém už nás nebaví?

Prosím

neztrácejme naději


Prohlížím a srdce si hladím

Čas neúprosný to kamarád

My co ve vlaku sedíme

už tři hodiny čekáme


Hádky ze stran

nervozita líná

Vůbec to neubíhá

Radost i smích z jídelního vozu

od opilých slováků 


Jsem hnusná

Prostě ty kusy těla

Hráběmi poberte

Ať můžeme poklidně

své cesty rozpojit 


Až vlak do stanice dorazí

Doputujeme na smluvená místa

A postranní úmysly se smysly 

na život vyprahlý

Již nevzpomeneme  


Jak lehce se vše může převrátit

To co bylo včera jisté

Již neexistuje


...

Opět stojíme

Cíl je vzdálený

Pár si život vzal

Proč je tomu tak?

To je na jeden večer obří tlak

 

Atmosféra ve vlaku Houstne

Křiky se ozývají

Omluvy strojvůdců

A promarněné životy

Na hrudi tíží

Traumatizující Příběhy

co píše Život sám...

Autor MiMiKa, 16.11.2018
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: J.Karasová, Happyyz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí