POST-REKONVALESCENČNÍ BLUES

POST-REKONVALESCENČNÍ BLUES

A kousky ledu v mělké vodě
ve kterých měsíc tiše sténá
mezi vypadlými vlasy
A okem, které rok už bolí

Žijí malí černí broučci
kteří káží rakovinu
A smějí se tím hnusným hlasem
Když říkáš něco na rovinu
Autor ATLAS, 17.11.2018
Přečteno 256x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... na rovinu - ti brouci dokažou být ve všech rovinách

18.11.2018 10:52:18 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí