Ježíškovi s předstihem

Ježíškovi s předstihem

Anotace: Psáno volným veršem.

kyž zavřu oči, S tále vidím tvou tvář
ačkoliv to už je přes 4 roky, kdy jsi odešel
tvůj hlas se mi z paměti sice vytrácí,
ale tvá slova zůstávají stále v srdci
přala bych si tě vidět, byť jen ve snu
řala bych si, abys přišel k vánoční ta B uli,
abys mi vyprávěl pohádky, jak O tenkrát,
když jsem byla ještě malé škvrně
přala byc H si slyšet tvá životní moudra
a to by byl ten n E jhezčí vánoční dárek,
aby byla rodina zas celá a pohro M adě
byť jen na jeden večer nebo noc
Autor AngelLia31, 20.11.2018
Přečteno 285x
Tipy 8
Poslední tipující: Ally, Semisek 48, breberkar, Eru Alonnar, Frr, Jan Urban
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne

01.03.2019 19:12:51 | Ally

Děkuji

02.03.2019 17:23:39 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí