Život

Život

Anotace: Něco málo k mému vztahu z let 2013-2018

Život


WOWko nebo partnerka?
Práce nebo rodina?

Asi bych tu vymyslela spoustu dalších věcí,
nicméně, to tu není hlavní řečí.

Každý máme priority,
z některých však vznikaj deficity,
na některé dokonce i doplácíme
a pak se ze života druhým vytrácíme.

Někdy mají maličkosti
jako úsměv, objetí a polibek
pro nás daleko větší hodnoty,
proto do života nevnášejme nečistoty,
které známe jako nezájem a aroganci,
namísto nich použijme lásku s tolerancí.

Chtějme lepší život pro sebe i pro druhého
bez zbytečných hádek..
Přeci jenom.. Dobrosrdečnost se vrací.
Autor Ta jiná, 24.11.2018
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Frr, básněnka, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oebisfelde. A.

21.12.2019 21:50:20 | milík

kéž by !!!! :-D*

24.11.2018 09:33:12 | Frr

Z maličkostí vznikají ty priority:-)

24.11.2018 09:27:21 | básněnka

Věřím, že vrací... ST

24.11.2018 06:20:32 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí