Lékařské tajemství

Lékařské tajemství

Anotace: Kdo by odolal, když jsou ty sestřičky tak roztomilé.

Pan doktor a sestřička,
známá je to písnička,
v ordinaci každý den,
prožívají lásky sen.

Moc ho baví biograf,
v šeru dělá mamograf,
potom mění profesi,
zahání ji depresi.

Něžně o ni pečuje,
prý ji vroucně miluje,
teď ho čeká školení,
porodníkem on není.
Autor Psavec, 24.11.2018
Přečteno 229x
Tipy 6
Poslední tipující: Koala, jenommarie, Rebejah, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Gravidita vše odtajnila... :)
A vtipný název v souvislosti s textem.

12.09.2023 10:52:27 | Koala

To je super, moc se mně to líbí!!

24.11.2018 19:01:33 | Rebejah

Tajemství je vyzrazeno díky vtipnému provedení Psavce. Pobavils.

24.11.2018 18:41:46 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí