Cesta života

Cesta života

Anotace: Opět pár řádku při večeru

Koho jsi poznal, kdo za tebou vždycky. Když byla tma chlad na srdci a nešlo to jít dál.Kdo ti podal ruku ukázal ti zaco žít , aby si zase pomalu našel ten svůj cíl.Malý chlapec pomalu poznává co je život první direkt na bradu a v lednici žádné jídlo.Kamarádi nejsou prochází tím životem sám dávno je mu jedno co se vlastně může stát.První rvačky xicht v blátě od krve se vrací domů , kouká na sebe do zrcadla a hledá v sebe samotném oporu. Uběhli roky sáhl si do černých hlubin vlastní duše, prášky zapíjel chlastem a dál ničil se. Žena v životě není tak ulehá vedle kurev ,alespon nachvilku tiší tu prázdnotu a bolest a večer usíná s úsměvem na rtech.Pár let časy se mění ikdyž se toho stalo dost , zkušenosti ze života z duše vyhnali veškerou slabost. Lvy žerou první to je úděl přírody všichni dostanou lekci za to že o něm pochybovali. 22 Let a už je dál než oni kteří mu před lety do duše kůl vrazily. Skvělá přítelkyně,fajn práce,vlastní bydlení a to je jen začátek naší cesty tam nahoru na výsluní. Díky za tebe jsi jediný důvod proč jsem na tomhle světě ještě zůstal postarám se o to aby nikdo z nás už nebyl sám. Srdce na dlani,duše plány do budoucna i tělo vše je jen tvoje má jedinná a nejmilovanější ženo :-)
Autor Táta, 28.11.2018
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...

30.03.2021 23:11:53 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí