Po-Blues-Snění ...

Po-Blues-Snění ...

Anotace: zase něco ovlivněno hudbou a ještě možná něčím víc ... možná to je jen fun-tazie .. ale ty pocity jsou prostě krása - část textu vznikal včera ...

Blues & Rock Ballads Relaxing Music Vol.10

 

Už zase ten pocit
a nevím
zda je to jen hudbou
nebo myslí na mne
kdosi

znám pár lidí
které někdy vnímám

když vzpomínaj
na mne
hodně intenzivně
plný představ
jaké by to mohlo být
až vypustí "páru"
a je klid ...

avšak
někdy
ani nemám tucha
kdo

vím jen
že je to jiné
než když mám
já sama chuť

přesto někdy
zachytím ty vlny
až se mi dech úží
tělo reaguje, vrní,
propadám se někam
neodporuji
a je mi blaze
projede mnou chvíle
nádherného chvění
v několika rázech ...

nepotřebuji
pak nic víc
ani nikoho
snad jen trochu hudby
a trochu toho
vrňivého spomalení ...

Po-Blues-Snění ...

Dudley Taft - Have You Ever Loved A Woman

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 04.12.2018
Přečteno 416x
Tipy 14
Poslední tipující: Pétík, básněnka, Frr, Olex, jitoush, Jort, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné. (A zas mám co poslouchat, perkele, už to ani všechno nestíhám.)

05.12.2018 19:02:05 | Pétík

Vždyť jsi šamanka...:-)

05.12.2018 12:52:38 | básněnka

...líbí....to Tvé celé vrňivé zpomalení....Ji./úsměv/

04.12.2018 18:21:46 | jitoush

Tklivé, snící, vnímající...ST

04.12.2018 15:53:10 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí