Skvělá přítelkyně

Skvělá přítelkyně

Anotace: Některé přítelkyně se dost prodraží.

Jirka chová malé psíky,
také sbírá trpaslíky,
v albu též má známky cenné,
velká suma v cizí měně.

Zlaté mince on si hlídá,
jen s děvčaty je to bída,
moc ho svádí vnady Hanky,
pomalu mu mizí známky. ´

Jeho plány teď se mění,
v lůžku nad ni žádná není,
ta ho škube, jak to říci,
zbyli mu jen trpaslíci.
Autor Psavec, 05.12.2018
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, snupicek, Frr, Kapka, život je pes
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí