Nature

Nature

Anotace: :

.
Taková cesta
divoká šelma
Nikdo už po ní nechodí
můj pane
Opuštěné děti
a jejich smích
v loužích odráží se
píseň bez refrénu

Dnes jsem tě uspal
a políbil
Silný a nasycen sluncem
v říši víl
..
a ráno mám zase trému

Dnes jsem tě vzbudil
šepotem křehkým
v divadle strachu a poznání
..
a o co jsem se bál
aby se nerozpadlo
na štěrk zaprášené cesty
..
Tvůj jsem a moje jsi ty
a přece si nepatříme
A Vy budete oni a Oni jsou

Lev běží krajinou
a plodí lvy

Svět dříme
Autor Now, 07.12.2018
Přečteno 192x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, šerý, Akyš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí