Ešte jeden ďalší deň..

Ešte jeden ďalší deň..

Dnes nastal ten deň, je to on, áno!
Konečne deň, kedy už nepríde ďalšie ráno.
Óóó, áno, ucítim ten vánok
a uložím sa na večný spánok.

Je to on, je tu!
Poviem zbohom svetu!
Poviem všetkým zbohom!
Už sa nestretneme za ďalším rohom.

Už sa nestretneme nikdy veru.
Je mi ľúto tých, ktorí mali vo mňa dôveru..
Ktorí mi verili, že to zvládnem,
že i keď na dno zase padnem..
Tak sa postavím vždy a znovu,
chceli ma každý deň vysmiatu a novú!

Ale prišiel tento deň, tento najlepší deň..
..A ja len viem, že odteraz to bude už len sen.

Sen, krásny a jasný.
No tak, už to svetlo zhasni.
,,Poď, pôjdeme už preč.
Chcem to ja, chceš to ty, vieš?"

- ,,Ale ja ešte nechcem.. Bojovať chcem.
Poď! Daj mi ruku, smiem?"

- ,,Nie, nechaj ma a poď, už je to tu!
Ukážeme svetu svoju nahotu.
Ukážeme mu všetko a odídeme s bolesťou..
Vydáme sa spolu nekonečne krásnou cestou.."

- ,,Nie, prosím, nie..Nenechajme tu tých pár ľudí!"

- ,,Čo to trepeš, čo sú to zas za bludy?!"

- ,,Prosím, nechcem ich nechať smútiť.
Prestaň ma už do toho nútiť!"

- ,,Aňa, o čom zas vravíš?
Zas tú istú chybu spravíš?!
Zas si povieš, že dnes nie,
a ďalej znášaš toto trpenie?
Prosím ,už nie, dosť!
Spáľme tento hnusný most.
Dohodli sme sa, že už to spravíme.
Nech už nikdy nikomu nevadíme."

-,, Alee, prosím, ešte chvíľku BUĎme.

- ,,Áno???! Takéto? Skazené a smutné?!"

- ,,Prosím, ešte jeden ďalší deň...
A ja ti sľubujem, že život raz bude sen."

-,, Neverím ti, to už si vravela.
Chceš odo mňa zas tak veľa..
Ja už to tu, Aňa, nezvládnem,
viem, že už len spadnem..
Spadnem..a nikdy nevstanem.
Každý sa len prežehná a povie ,,amen".
Uvidia nás v tom najhoršom stave.."

- ,,Aaa??! O to ide práve!
Skončíme to až na totálnom dne."

- ,,Bože, Aňa..Keby to bolo na mne.."

- ,,Ja viem, ale poď, skúsime ešte jeden ďalší deň..
A kto vie? Život možno bude zrazu krásny sen.."
Autor Lost.in.myself, 10.12.2018
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nahlížím do Tvého nitra a stále nemohu pochopit, je-li to rozhovor Tvé duše s dvěma duchovními světy nebo to hovoříš Ty sama k sobě? Nebo jednou k Tobě hovoří Bůh a v jiné chvilce Satan a Ty se snažíš uposlechnouti ten hlas nebeského Otce? Chápu to správně?

11.12.2018 15:49:15 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

ja sama k sebe ;)

11.12.2018 16:19:04 | Lost.in.myself

Bez vnitřního hlasu by to ale, nešlo, viď?

11.12.2018 16:34:27 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí