Život

Život

Moje srdce krvácí,

jedna bodná rána, umírám.

Zlomené srdce, zlomený člověk,

člověk, co věřil, už není.

 

City zmizeli, zmizela láska,

už nevěřím ničemu.

Bezcitný člověk, srdce z kamene.

Žádný úsměv ani pláč,

Zklamání, utrpení... život.

Autor Kikulinka, 12.12.2018
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, lumek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí