zaslíbení

zaslíbení

Anotace: ...

dvě loďky na rozbouřeném moři

záblesky v očích

dva majáky

co ukazují cestu

 

i po rozžhavených uhlících

dá se projít

zpívat si

není cesty zpátky

 

všeho se zříci

pro hvězdu zářící

v lidských srdcích

 

pro hlas který tiší

konejší

pro víru v lepší příští

 

pod širou oblohou

pastevci rozprostřeli stany

jednou dočkají se

také a právě oni

 

rozmnožím vaše pokolení

jako nebeské hvězdy

na břehu mořském

jako písečné duny

Autor zdenka, 19.12.2018
Přečteno 409x
Tipy 13
Poslední tipující: Jort, Kubíno, Amonasr, Fany, Dreamy, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy stačí hezké slovo a dotek...

21.12.2018 17:18:20 | Philogyny

ano ... děkuji ... z.

22.12.2018 15:37:54 | zdenka

:-) Zdeni, moc Se Ti povedla :-)!

20.12.2018 06:20:13 | Fany

" Ó ČERVÍČKU JÁKOBŮV NEZOUFEJ " /z Izajáše/ ST* :-D*

19.12.2018 20:28:12 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí