Osamělé duše

Osamělé duše

Anotace: jeden z možných pocitů lidí bez domova v čase Vánoc


Koupil jsem láhev vodky,
ať nejsem sám v osamění,
kdy pozlátko jmelí
má pachuť hořkosti.

Vzpomínky a staré fotky,
připomínají zarmoucení
a návratu není
zpět do dob hojnosti.

Špinavé spodky,
a z lahve opojení,
přichází pocit snění,
kdy mráz zbaví mě marnosti.


Autor kekebreke, 20.12.2018
Přečteno 432x
Tipy 4
Poslední tipující: Fany, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí