Nebaví tě žití

Nebaví tě žití

Anotace: Nebaví tě žití

Nespěchej človičku trochu zpomal
vždyť není kam je zlá doba
Honit se za úspěchem a penězi
není třeba
Pak jsi jen zničený
A nemáš jít jak dál

Nebaví tě žití
Nebaví tě ani koukat
Nejsi ani trochu šťastný
nevěris nebojuješ nedoufaš

Jsi zlomený
A lepší dny nepřijdou
Zbývá ti jen hodit korunou
Třeba po ní přijde zlom
A ty dostaneš chuť se radovat
Panna nebo orel je tvůj kat
Autor kikin87, 20.12.2018
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Lighter
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí