Zadlužení

Zadlužení

Anotace: ...

Je to jak...
SMÍCH
pod kůží dráždí
a nedá na výběr
Příště se podíváme
do tváře lásky
Budeme v záchvatu pláče
ohýbat se v křeči
a oddálení se bránit

Den co nedává smysl
Rozetnout a vyplnit
Posledním krokem
Autor ricda, 20.12.2018
Přečteno 203x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí