Sinusoidy

Sinusoidy

Anotace: [°]

.
Byl jsi to ty
ztracený v bolestných myšlenkách
tebe jsem potkal v bídě hříchu ?
Po dlouhém výstupu strmý svah
váhavá příchuť

Byli jsme to my
svéhlaví ve svých hlavách
zakopávaje o myšlenky
cestou na svah ?

Byl jsem to já
kdo promlouval tiché věty
rozechvěn rty jež mi nenáleží
S holýma rukama okolo těch
co sešli z cesty
Vidím se
Před sebou skály
a náhle běžím
..
Autor Now, 22.12.2018
Přečteno 234x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Jort, Mt. Blanc, Malá mořská víla, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mezi nimi...

04.01.2019 19:25:15 | enigman

Děkuji.

25.12.2018 17:22:48 | Now

líbí se mi...

23.12.2018 05:36:26 | Mt. Blanc

Máš to pěkný, Nowe. Ten závěr líbil nejvíc.

22.12.2018 16:33:03 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí