past

past

trápím se a přemýšlím proč
proč, je tak těžké žít jednoduchý život?
trápím se, ale nevím co
co mě drží pod krkem?

dveře se zamykají a já se cítím v pasti
ale nevidím nikoho, kdo by je zamykal
zdi kolem mě jsou čím dál blíž
a já netuším, jak jsem se dostala do vězení
a kdo je můj věznitel

až jednoho dne
když už všichni spí a já se stejně cítím mizerně
mi dojde
že odpovědi na moje otázky
všechno, co mě tak mučilo
to všechno jsem byla já
Autor margaretm, 23.12.2018
Přečteno 322x
Tipy 10
Poslední tipující: piťura, enigman, Druid, Jort, Kapka, Tulačka, Queen of ocean
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pročítám se postupně Tvými básněmi
a přijdou mi velmi osobní

a tím i blízké

ty postřehy
které vypisuješ jsou fajn

11.02.2020 12:43:16 | piťura

děkuju!

13.02.2020 00:12:06 | margaretm

takže teď jsi volná...

04.01.2019 19:02:10 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí