Sníh

Sníh

Anotace: Fikce...

Začal padat na horách už sníh a já jej uviděl za okny,
padal po čase hustě a počasí nebylo v tu chvíli moc pěkný,
toho dne začal padat sníh také v nížinách,
já věděl o tom jen trochu a četl o tom spíš v novinách,
sníh je bílá a taky velmi pěkná nadílka,
mají jej rádi dospělí i třeba malá dítka,
najednou bylo sněhu na horách docela hodně,
dojalo to mou mámu a dojalo to trochu i mě,
sníh je tvořen padajícími malými i velkými vločkami,
můžeme jezdit na saních či lyžích spolu či sami,
sníh je prostě nádherná a bílá věc,
někdo jej má rád,ale jiný jej nemusí přec...
Autor Peter.Melon, 23.12.2018
Přečteno 214x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí