alarmující čisla-nespěchejte silnice jsou zradne

alarmující čisla-nespěchejte silnice jsou zradne

Anotace: Alarmující čísla

Alarmujici čísla hlasaji titulky
vyhaslych životů desítky stovky
Nejvyšší daň platí se za frajerstvi
vysoká rychlost předjíždění vybrždovani

Neuvědoměni hazardu zabiti druhých
nezachrání ani jízda ve správných pruzích
Auto není ze železa
ale jen pár plechů
Jezděte dle pravidel
važte si svých životů
Autor kikin87, 23.12.2018
Přečteno 210x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí