kam se hroutí svět-válečné boje

kam se hroutí svět-válečné boje

Anotace: Kam se hroutí svět

Kam se hroutí svět
kdo válečné boje zastaví
Bombardování dětí a žen
ty vrahove se ničeho neštítí
Ničení domovů bombove útoky chemické zbraně
chovat se k lidem jak ke zvěrstvu
vraždy bezdůvodne

Ať si bojují mezi sebou
A nechají nevinné
Válčení nikomu nepřinese výhry vyhrane
Autor kikin87, 26.12.2018
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je lepší se na zprávy raději pár (svátečních) dnů nedívat, člověk je víc v klidu...:-(

26.12.2018 18:58:15 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí