Maruška má moc!

Maruška má moc!

Anotace: Zas mě to popadlo, rychle, stručně, nedokonale... :-D

Malá, milá Maruška,
mírně mazlivá,
místy marnivá,
možná minimálně moudrá... 
Mimochodem - málo milující mužství!
 
Mmmmm... mimořádný materiál!
 
Mívá moc mladých, monotónních mužů.
Mužnější milenci mlaskají...
.... Marně!
 
Maruška má mnohdy mračna mezi............ myšlenkami...
Maruško! 
Musíš myslet méně mafiánsky,
měnit morbidní myšlení,
mířit majestátním mužům mediálně mezi madla...
Mimo!!! Míle mimo!!!
 
Milenci mají menší melodrama...
....................
.................... 
Maruška morduje místní mladíky!
Madonna Mia!!!
 
Autor Gabrielle, 27.12.2018
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Kapka, šerý, Druid, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mňamózní :-))

28.12.2018 04:06:00 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí